Strikke din egen bolero

Strikk din egen bolero

Ønsker du å strikke din egen bolero? Denne boleroen er strikket i Stjernestøv fra Camarose. Mønster er funnet på Raumagarn her.

Jeg har lenge lett etter en bolero jeg kan bruke til kjole, men ikke funnet noe som frister. Når jeg gikk på raumagarn.no fant jeg denne under gratis mønster. Den var ikke akkurat som jeg hadde i hodet mitt, men tenkte at nå får jeg bare prøve meg fram. Jeg hadde garn med omtrent samme strikkefasthet, og bare begynte. Jeg ble veldig godt fornøyd! Jeg er så glad for at jeg bare prøvde selv om jeg ikke hadde helt troen på det.

Stjernestøv er et mykt, lett, luftig og fyldig garn i en nydelig kombinasjon av 48% Super fin Alpaca, 8% Merinoull og 21% Polyamid (glimmer) og 23% Polyester. Stjernestøv produseres av et Italiensk familieeiet spinneri under hensyn til miljø og dyrevelferd, således er den anvendte merinoull selvfølgelig mulesing fri. Stjernestøv er sammensatt av en tube med glimmer som kjerne hvor en fin og sirlig blanding av merino og Alpaca er blåst inn. Tilsammen gir det et sterkt og samtidig super mykt og eksklusivt garn. Stjernestøv er særdeles velegnet til tidens trend med oversize strikkedesign på tykke pinner i mange farger hvor der ønskes glimmer effekt enten i stripene eller på ribbekanter.

Strikkefasthet er 16-12m = 10cm. Anbefalt pinne: 4-6mm

0
  0
  Din handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikk
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   hidra Get 10% off
   start20 Get 20% off Oppstartsrabatt 20%